Yoga Retreat Griekenland

AERIAL YOGA / YOGA RETREAT OP PAROS | Griekenland

Ga mee op een 7-daagse retraite op een prachtig eiland in Griekenland. 7 dagen onderdompelen in yoga, natuur & ontspanning. Laad jezelf volledig op.

Datum: 10 – 17 mei 2025
Locatie: Eko Yoga Retreat, Paros, Griekenland
Stuur een email om je plek te reserveren!

Wat je kunt verwachten:

– 2 dagelijkse yoga practices die plaatsvinden in de prachtige Yoga shala in de olijven tuin

– In de ochtend dynamische Aerial Yoga en Vinyasa flow en in de middag Aerial Restorative Yoga en Easy Flow

Op de achtergrond horen we het geluid van zingende vogels en de Egeïsche zee en we zijn slechts een paar stappen verwijdert van het strand met kristalhelder water.

Eten

Veganistisch | Vegetarisch eten. Het grootste deel van de groenten zijn verbouwd op de grond van het yoga centrum. Geniet van heerlijke maaltijden gebaseerd op eeuwenoude ayurvedische principes welke je welzijn, balans en gelukzaligheid in je lichaam voeden.

Je stelt je eigen bord samen uit een selectie plantaardige gerechten, waarbij exotische Indiase smaken worden gecombineerd met de smaken en het karakter van de traditionele Griekse keuken.

Locatie Eko Yoga Retreat

“Ons Eko Yoga Retreat ligt aan de relatief ongerepte kust van Santa Maria op het rustige schiereiland Paros, Griekenland. De omringende elementen, vooral de aarde en het water voeden je op je reis. De verbondenheid met de natuur in haar rauwheid en zuiverheid creëert diep voedende omstandigheden voor je genezing, verjonging en zelfreflectie.”

Wij zijn gelegen op 7 km van Naoussa.

Naoussa, het charmante dorpje aan de noordkust van Paros, Griekenland. Met zijn prachtige Cycladische architectuur, kleurrijke haven en smalle steegjes versierd met witte huizen en levendige roze bougainvilleas straalt Naoussa echt die geweldige Griekse eilandcharme uit! Overdag ziet het er prachtig uit, maar wanneer de zon ondergaat, komt deze plek echt tot leven met heel veel energie, waardoor een groot aantal bezoekers wordt aangetrokken om enkele van de beste restaurants van het eiland te verkennen.

Reserveer jouw plek!

Reserveer nu jouw plek door mij een mailtje te sturen. Ik houd je vervolgens op de hoogte over alle boekingsinformatie.

Reserveer mijn plek