Visie


HOMYoga is een afkorting voor Heart Of Mine Yoga. Vanuit mijn hart naar de jouwe. Maar het is ook bedoeld om je eraan te herinneren dat je hart het centrum van je bestaan is, je levensenergie. Het kan je naar prachtige plekken leiden.
De beste beslissingen in mijn leven zijn vanuit mijn hart gemaakt. Mijn wens voor HOMYoga is dat het een thuis kan zijn voor iedereen. Voor jou. Om in verbinding te komen met je eigen hart. Om je veilig te voelen, kracht te ontwikkelen, je te openen, te aarden en jezelf te leren vertrouwen.

Mijn leraar Robert Boustany heeft een hele mooie uitspraak: ‘Open Heart, Open Mind’. Een uitspraak waar ik het volledig mee eens ben. Zijn steun als spiritueel mentor en Pralaya yoga docent is verweven in alle lessen die ik geef.
Pralaya yoga richt zich op fysieke uitlijning in je lichaam door zwakkere spieren te versterken en overbelaste spieren te ontspannen. Het brengt ook meer energie (prana) in je energetische lichaam en meer helderheid in je mentale lichaam. Of we nu vliegen in een Aerial les, flowen in een Vinyasa les of met meditatie de les beginnen of eindigen; deze combinatie van fysieke, energetische en mentale balancering in alle houdingen vormt de basis.

Mijn lessen liggen vooraf niet vast, ze zijn niet voorbereid. Pure begeleiding komt vanuit mijn intuitie, passie en liefde voor het lesgeven. Hierdoor is er altijd ruimte voor specifieke verzoeken. En aarzel ook absoluut niet om eventuele blessures of andere belangrijke zaken te melden voordat de les begint. Als je het fijner vindt om dit in een privé setting uit te spreken, neem dan zeker contact met me op via e-mail of een privé berichtje.

Welkom THUIS bij HOMYoga Breda!

Namasté, Boban