Corona Veiligheidsoverzicht


Een veilige plek. Waar je kunt opladen en loslaten. Dat is belangrijk. Sowieso, maar zeker nu. Wil je weten hoe we dit samen doen?


Schoonmaak & hygiëne

Wij zorgen voor desinfectiemiddel in de studio. We willen je vragen hier bij binnenkomst gebruik van te maken. De yogaruimtes, matjes en doeken worden regelmatig gereinigd. Daarnaast zorgen we voor voldoende ventilatie. 


Veilige afstand

In de studio houden we rekening met de 1,5 meter afstand. De hoeveelheid beschikbare plekken voor een yogales is hierop aangepast. Mede daarom is het nodig dat je je vooraf inschrijft voor een les. Om drukte in de ontvangstruimte te voorkomen vragen we je maximaal 10 minuten voor aanvang van de les naar de studio te komen en na de les gelijk weer gebruik te maken van de uitgang. Knuffelen doen we momenteel niet. Let’s connect in a non-physical way! 


Eigen materiaal

Neem zoveel mogelijk je eigen matje, blok(ken) en dekentje mee. Is het door omstandigheden noodzakelijk om een matje te lenen, neem dan een grote (hand)doek mee die je over het matje kunt leggen. In de studio zijn overigens prachtige matten te koop!


Gezondheid

Ben je verkouden of heb je andere klachten? Ook al voel je je goed; kom alsjeblieft niet naar de studio maar volg een les online. We zien je graag weer wanneer je geen klachten meer hebt!