Workshops

ACRO YOGA

Acro Yoga Workshop, Zaterdag 19 November 2016 – locatie: Mijn Yoga Studio – Voorburg Mijn Yoga Studio

Tijd: 13u00 – 15u00
Kosten: 25 euro
Docenten: Boban Krstic en Jasmijn Dijkstra

Samen yoga doen is als samen dansen. Er is aanraking, er is vertrouwen, er is aanvoelen en non-verbale communicatie. Acroyoga Workshop is een mooie manier om los te laten. Het loslaten van controle en leren vertrouwen. Connectie maken met de ander en jezelf. Intens genieten van het moment. Zacht worden en het laten ontstaat van een gevoel van vrijheid in jezelf.

Jasmijn beoefent al bijna 15 jaar yoga en is sinds het najaar van 2013 een Fulltime Yoga docente. Een aantal jaar geleden ontdekte zij de magie van Partner- of Acro Yoga en was opslag verliefd. Samen yoga doen en dat hoeft zeker niet met je -liefdes-partner te zijn, geeft veel meer diepte. Diepte in het fysieke deel van yoga. Doordat je kan stretchen met de hulp van het gewicht van een ander, of juist sterker kan worden door de ander te dragen. Maar ook diepte in het mindfulness deel van yoga. Elkaar vertrouwen, je grenzen durven aangeven, zacht maar duidelijk communiceren, durven los te laten, je te laten dragen en letterlijk steun durven aanvaarden, doet allemaal iets met de innerlijke kant van yoga. Het is werkelijk magisch!
Boban en Jasmijn hebben elkaar 2 jaar geleden in Amsterdam ontmoet. Vanaf deze dag werd direct duidelijk dat er een bijzondere band en energie tussen ons was. Wij zeggen altijd tegen elkaar ‘when a heart talks to another, it’s real magic’

In de workshop die Boban en Jasmijn zullen geven staat die magie centraal. “We gaan niet direct de moeilijkste acrobatische toeren uithalen, we willen de deelnemers in alle rust en binnen hun eigen grenzen, kennis laten maken met de magie van deze veelzijdige yogavorm.”
Behalve fysieke uitdaging ervaren we een manier van relaxatie en vrijheid tijdens acro yoga. We delen diverse technieken waardoor je zelf de kunst van vliegen en Thaise massage kan leren. Ondersteunen, strekken, ruimte en lengte brengen in lichaam en geest en leren loslaten van lichamelijke spanning.