Over mij

Mijn naam is Boban Krstic en ik ben een Yoga docent, wonend in Breda. Ik ben geboren in Offenbach – Duitsland, mijn roots liggen in Servië en sinds 1994 woon ik in Nederland.

Door mij dansachtergrond was ik al op jonge leeftijd bezig met de coördinatie van bewegingen en lichaamsbewustzijn. In 1991 ben ik afgestudeerd aan de balletschool in Belgrado en in 1997 aan de Rotterdamse dansacademie.

Sindsdien heeft mijn passie voor beweging mij op een mooi pad gebracht; als danser, bewegingskunstenaar en Yogi, maar vooral als mens.

Mijn eerste kennismaking met Yoga was in 2000 bij de Iyengar-studio in Rotterdam. Met deze eerste ervaring was een intentie gelegd en een zoektocht naar het leven begon. Yoga leerde mij om de bewegingen van het lichaam in verbinding te brengen met de ademhaling om zo innerlijke rust te vinden. “ Het beste kado dat ik mezelf kon geven! “

Levens ervaring heeft mij geleerd om spontaan en intuïtief door het leven te gaan. Elke stap is belangrijk. “Probeer niet alles vast te leggen en bedenkt niet direct wat de volgende stap is”.

Ik behaalde mijn 200 uur certificaat tijdens een intensieve training in klassieke Hatha Yoga in Goa – India en ik ontving mijn tweede 200 uur certificaat van Yoga Alliance in Breda bij Yogasite. In oktober 2012 werd ik gecertificeerd als Aerial Yoga docent. Ik vind het belangrijk om te blijven ontwikkelen en in maart 2015 heb ik met succes de 500 uur Advanced Yoga Alliance Teacher Training met Robert Boustany behaald.

Voor meer info mail naar info@homyogabreda.nl